bostäder till salu Malmö kommun, Inre Hamnen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Malmö kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett login på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder sådana bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg