bostäder till salu Malmö kommun, Dalaplan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Malmö kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya objekt som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på portalen kan du även markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som har sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg