bostäder till salu Malmö kommun, City

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Malmö kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, då leds du till den sida där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi föreslår dig att lägga upp en inloggning hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du även markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att själv söka efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg