bostäder till salu Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Malmö kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Malmö eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Det är en god idé att skapa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya objekt som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som erbjuder passande bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att nyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg