bostäder till salu Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Malmö kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras lejonparten av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Malmö eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto här kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att nyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg