bostäder till salu Lunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida är belägna i Lund kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Lund eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto här kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter lediga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har matchande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg