bostäder till salu Kristianstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kristianstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Kristianstad kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kristianstad eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto hos oss. Genom att skapa ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett login hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som har matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg