bostäder till salu Helsingborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Helsingborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Helsingborg kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Helsingborg eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, då leds du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg