bostäder till salu Hässleholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Hässleholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Hässleholm kommun.

Med kategorin till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Hässleholm eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

En god idé är att lägga upp ett login på vår portal. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login på portalen kan du även markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har sådana bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg