bostäder till salu Hässleholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Hässleholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Hässleholm kommun.

Med benämningen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Hässleholm eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login hos oss kan du även klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder passande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg