bostäder till salu Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Båstad kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Båstad eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som erbjuder sådana bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg