bostäder till salu Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Båstad kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras stora delar av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Båstad eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp ett login på vår sida. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya objekt som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra bostadsformer. Registrerar du ett login på portalen kan du också märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder passande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg