bostäder till salu Linköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Linköping kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Linköping eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett login hos oss kan du dessutom markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som erbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg