bostäder till salu Linköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Linköping kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Titta på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Linköping eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett login här kan du också märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg