bostäder till salu Örebro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Örebro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Örebro kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Örebro eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Vi föreslår dig att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya objekt som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Utöver att du själv söker efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg