bostäder till salu Kumla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kumla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida ligger i Kumla kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kumla eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg