bostäder till salu Kiruna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kiruna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Kiruna kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar även parhus, radhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du är i begrepp att sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Kiruna eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa ett konto på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Upprättar du ett inloggning på portalen kan du även markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som erbjuder matchande bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg