bostäder till salu Haparanda kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Haparanda
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Haparanda kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Haparanda eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Genom att skapa ett konto på portalen kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg