bostäder till salu Växjö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Växjö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Växjö kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Växjö eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av objekt till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som har matchande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg