bostäder till salu Vimmerby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Vimmerby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Vimmerby kommun.

Med kategorin till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Vimmerby eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att annonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya objekt som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto hos oss kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter utannonserade hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som erbjuder sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att utnyttja båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg