bostäder till salu Kalmar kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Kalmar kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Kalmar eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, då leds du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra bostadsformer. Genom att skapa ett login här kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som har sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att använda båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg