bostäder till salu Kalmar kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns tillgängliga i Kalmar kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kalmar eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som utbjuder passande bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg