bostäder till salu Jönköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Jönköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På den här sidan visas annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan ligger i Jönköping kommun.

Med benämningen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Tag tillfället i akt och betrakta dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du är i begrepp att försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Jönköping eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att göra så skickas du till den sida där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Ett gott förslag är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som erbjuder sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg