bostäder till salu Ragunda kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ragunda
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Ragunda kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Ragunda eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så bör du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Skapar du ett konto här kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil ger dig nya möjligheter

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg