bostäder till salu Östersunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östersund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På denna sida finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Östersund kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras en mycket stor andel av landets samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hus!

Är du på väg att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Östersund eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att utannonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa en inloggning på vår portal. Upprättar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya objekt som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du också markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att utannonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder passande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg