bostäder till salu Krokoms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Krokom
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Krokom kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar villor, radhus och parhus. Se på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras en mycket stor andel av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Krokom eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan sätta in en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Det bästa är att annonsering av objekt till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att skapa en inloggning på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu och andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning här kan du också klicka i de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta innebär att du har möjlighet att utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika områden. De som utbjuder sådana bostäder kan sedan kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att utnyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ denna länk.

Support
Blogg