bostäder till salu Krokoms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Krokom
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

På den här sidan finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida finns i Krokom kommun.

Med klassificeringen till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Titta på dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Krokom eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till sidan där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du söker efter och i vilka specifika platser. De som har sådana bostäder kan härefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar således att bruka båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ efterföljande länk.

Support
Blogg