bostäder till salu Härjedalens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härjedalen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på denna sida ligger i Härjedalen kommun.

Med kategorin till salu avser vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Härjedalen eller något annat ställe. På BostadsPortal.se möts bostadssökande från hela landet. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan sätta in en egen annons om objekt till salu. Alla slags hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett login här kan du också klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Bortsett från att du själv söker efter tillgängliga äganderätter, såsom hus och stugor är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka områden. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar därför dig att nyttja båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg