bostäder till salu Åre kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åre
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida är belägna i Åre kommun.

Med klassificeringen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du ska sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Åre eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja en bostad så kan du gå in på följande länk, då skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel för dig att utannonsering av hus till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på vår portal. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett konto på portalen kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter kan det vara en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du söker efter och i vilka platser. De som erbjuder sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att använda båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så tryck på denna länk.

Support
Blogg