bostäder till salu Kungsbacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Kungsbacka kommun.

Med klassificeringen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! Här publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Kungsbacka eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om inloggning

Det är en god idé att fixa ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya objekt som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning här kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du genomföra passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande innebär att du kan utannonsera vad du eftersöker och i vilka specifika platser. De som utbjuder matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att nyttja båda metoderna. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg