bostäder till salu Halmstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Halmstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

På den här sidan finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns i Halmstad kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Titta på dessa sidor! Här publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att ta hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt drömhem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du ska försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Halmstad eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan publicera en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till salu är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som tar hand om försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att fixa ett login på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både objekt till salu men även för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto här kan du också markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

En sökesprofil kan vara vägen till ditt drömboende

Bortsett från att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som erbjuder passande bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att bruka båda sätten att söka. För att enklast sätta in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg