bostäder till salu Ockelbo kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ockelbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Varmt välkommen till denna sida!

På denna sida visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Ockelbo kommun.

Med kategorin till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Begreppet hus innefattar villor, radhus och parhus. Bekanta dig med dessa sidor! På de olika sidorna publiceras lejonparten av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Genom att använda BostadsPortal.se finner du ditt drömhem!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är en ypperlig sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavhängigt av om det ligger i Ockelbo eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från alla olika delar av landet. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en villa att sälja så kan du gå in på följande länk, genom att följa länken så skickas du till den sida där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du själv som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett login på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt drömboende med en sökesprofil

Bortsett från att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att publicera en egen sökesprofil. Med en sökesprofil har du en möjlighet till passivt bostadssökande. Detta betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka områden. De som utbjuder passande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att nyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg