bostäder till salu Gävle kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gävle
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här visas utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på aktuell sida finns tillgängliga i Gävle kommun.

Med klassificeringen till salu avses försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar även parhus, radhus och villor. Se dig omkring på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras stora delar av Sveriges samlade utbud av objekt till salu. Med BostadsPortal.se finner du ditt drömhus!

Om du är i begrepp att sälja ett hus

BostadsPortal.se är den perfekta sidan om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oaktat om det ligger i Gävle eller något annat ställe. På den här portalen möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så kan du gå in på följande länk, gör du så skickas du till sidan där du kan skapa en egen annons om objekt till salu. Alla slags äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att annonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som ombesörjer försäljningen så råder vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera en inloggning på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både objekt till salu men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett login på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Fördelar med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter utannonserade äganderätter till hus, bostadsrätter med mera kan det vara en god idé att skapa en egen sökesprofil. Genom att skapa en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som utbjuder sådana bostäder kan härefter kontakta dig direkt. Att använda en sökesprofil är ett komplement till att använda aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda sätten att söka. Du sätter enkelt in en sökesprofil så tryck på efterföljande länk.

Support
Blogg