bostäder till salu Gävle kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gävle
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att se dig här!

Här finns utannonserade bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan är belägna i Gävle kommun.

Med benämningen till salu menar vi försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Termen hus innefattar radhus, parhus och villor. Se på dessa sidor! På dessa olika sidor publiceras huvuddelen av Sveriges samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se finner du ditt framtida hem!

Håller du på med att sälja ett hus?

BostadsPortal.se är perfekt om du vill sälja ditt hus, fritidshus eller tomt oavsett om det ligger i Gävle eller något annat ställe. På vår sida möts bostadssökande från hela riket. Här säljs, byts och hyrs bostäder ut. Har du själv en bostad att sälja så bör du gå in på följande länk, genom att följa länken så leds du till sidan där du kan skapa en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters hus är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. En stor fördel är att utannonsering av bostad till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som handhar försäljningen så tipsar vi dig att be din mäklare eller ombud om annonsering hos oss!

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som sänds till dig när nya objekt som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både objekt till salu men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login hos oss kan du dessutom märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att själv söka efter tillgängliga hus, stugor och tomter är det en god idé att ordna med en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Detta betyder att du har möjlighet att annonsera vad du eftersöker och i vilka specifika områden. De som har matchande bostäder kan därefter ta kontakt med dig direkt. Att utnyttja en sökesprofil är ett komplement till aktivt sökande, och vi rekommenderar dig att utnyttja båda metoderna. Du sätter enkelt in en sökesprofil så följ följande länk.

Support
Blogg