bostäder till salu Borlänge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borlänge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Till salu
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna sida!

På denna sida finns annonser om bostäder till salu. De hus, stugor och tomter som utbjuds till salu på den här sidan finns i Borlänge kommun.

Med benämningen till salu menas försäljning av äganderätt för hus, stuga eller tomt. Benämningen hus innefattar radhus, parhus och villor. Bekanta dig med dessa sidor! Här publiceras stora delar av landets samlade utbud av äganderätter till salu. Med hjälp av BostadsPortal.se hittar du ditt framtida hem!

Hur kan du sälja ditt hus med oss?

BostadsPortal.se är en mycket användbar sida om du vill försälja ditt hus, fritidshus eller tomt oberoende av om det ligger i Borlänge eller något annat ställe. Här möts bostadssökande från hela riket. Här försäljs, byts och hyrs bostäder ut. Är du själv på väg att sälja din villa så bör du gå in på följande länk, genom att göra så leds du till sidan där du kan publicera en egen bostadsannons om objekt till salu. Alla sorters äganderätter är välkomna, exempelvis villor, radhus, och kedjehus. Vad som är bra är att utannonsering av hus till försäljning är gratis på BostadsPortal.se. Om det inte är du som privatperson som tar hand om försäljningen så föreslår vi dig att be din mäklare om annonsering hos oss!

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både objekt till salu och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och bostadsrätter. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter, oavsett om det är äganderätt till hus, hyreslägenheter eller bostadsrätt till salu.

Finn ditt boende med en sökesprofil

Utöver att du själv söker efter lediga äganderätter, såsom hus och stugor kan det vara en god idé att publicera en egen sökesprofil. Skapar du dig en sökesprofil kan du företa passivt bostadssökande. Passivt bostadssökande betyder att du kan annonsera vad du eftersöker och i vilka platser. De som har sådana bostäder kan därefter kontakta dig direkt. Att ha en sökesprofil är ett komplement till att företa aktivt sökande, och vi rekommenderar således dig att använda båda metoderna. För att snabbt sätta in en sökesprofil så tryck på följande länk.

Support
Blogg