semesterstugor Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Stuga
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Veckovis
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Semesterbostäder i Stockholm, Stockholm

Att fira semester eller förlängd weekend i sommarhus eller stuga kan vara ett ypperligt tillfälle att slappna av på och komma bort från vardagen. Alltså söker du efter att hålla en skön semester så kanske det kan vara något att prova att hyra semesterbostad; eller stuga i Stockholm, Stockholm.

Former för semesterbostäder

Semesterbostäder kan ta sig många olika former. Det kan inkludera allt från semesterlägenheter och villor till små stugor. Detta gör det möjligt att kunna finna just precis det man letar efter för tillfället. Några semesterboenden ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en fantastisk semester i Stockholm i ett mysigt semesterhus är otaliga!

Semesterboenden kan man dessutom hyra för en kortare hyresperiod, vilket ger möjlighet för många kortare semestrar och förlängda helger under året.

Sökning på semesterbostäder

Du kan definiera precis hur din stuga ska se ut, om du vill ha balkong, vara nära skogsområde eller sjö. Alla har olika preferenser beroende på vem man ska spendera semestern tillsammans med. I Stockholm finns flera semesterbostäder, med massor att göra både för barn och vuxna, just i närheten av många semesterbostäder.

Information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin stuga får man passande objekt tillskickade varje dag eller vecka per mail, - utan att företa sig något.

Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta uthyraren rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktinformation till alla uthyrarna och har stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar.

Support
Blogg