semesterstugor Borgholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borgholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Stuga
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Veckovis
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Semesterbostäder i Kalmar, Borgholm

Att fira semester eller förlängd weekend i sommarhus eller stuga kan vara ett ypperligt tillfälle att slappna av på och komma bort från vardagen. Alltså spanar du efter att hålla en trevlig semester så kanske det kan vara något att prova att hyra semesterbostad; eller stuga i Kalmar, Borgholm.

Former för semesterbostäder

Semesterbostäder kan ta sig många olika former. Det kan inkludera allt från semesterlägenheter och villor till små stugor. Detta ger goda chanser att kunna hitta just precis det man söker efter för tillfället. Några semesterboenden ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en trevlig semester i Borgholm i ett mysigt semesterboende är obegränsade!

Stugor kan man dessutom hyra för en kortare hyresperiod, vilket ger möjlighet för många små semestrar och förlängda helger under året.

Sökning på semesterbostäder

Du kan definiera precis hur din semesterbostad ska se ut, om du vill ha altan, vara nära skogsområde eller hav. Alla har olika önskemål beroende på vem man ska tillbringa semestern tillsammans med. I Borgholm finns ett flertal semesterbostäder, med massor att upptäcka både för barn och vuxna, just i närheten av många semesterbostäder.

Information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin semesterbostad får man passande objekt tillskickade varje dag eller vecka mail ledes, - utan att företa sig något.

Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta uthyraren rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktupplysningar till alla uthyrarna och har stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar.

Support
Blogg