semesterstugor Härjedalens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härjedalen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Stuga
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Veckovis
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Semesterbostäder i Jämtland, Härjedalen

Att fira semester eller förlängd weekend i semesterbostad eller stuga kan vara ett fantastiskt tillfälle att slappna av på och komma bort från vardagen. Alltså letar du efter att hålla en trevlig semester så kanske det kan vara något att prova att hyra sommarhus eller stuga i Jämtland, Härjedalen.

Former för semesterbostäder

Semesterbostäder kan ta sig många olika former. Det kan innebära allt från semesterlägenheter och villor till små stugor. Detta gör det möjligt att kunna finna just precis det man letar efter för tillfället. Några semesterboenden ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en avslappande semester i Härjedalen i ett mysigt semesterhus är otaliga!

Semesterboenden kan man dessutom hyra för en kortare hyresperiod, vilket ger möjlighet för många små semestrar och förlängda helger under året.

Sökning på semesterbostäder

Du kan precisera precis hur din semesterbostad ska se ut, om du vill ha balkong, vara nära skog eller sjö. Alla har olika önskemål beroende på vem man ska spendera semestern tillsammans med. I Härjedalen finns flera semesterbostäder, med massor att göra både för barn och vuxna, just i nära anslutning till många semesterbostäder.

Information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin semesterbostad får man passande objekt tillskickade varje dag eller vecka mail ledes, - utan att företa sig något.

Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta hyresvärden rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktupplysningar till alla hyresvärdarna och har stor chans att få hyra sin drömbostad just i den period man önskar.

Support
Blogg