lokaler

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lokal
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Här kan du hyra lokaler i hela Sverige

När du som privatperson eller för ett företags vägar letar efter en ny lokal är det viktigt att först tänka på vilken typ av lokal du behöver, hur stor den ska vara, dess pris, och var du vill att den ska ligga.
Ska du etablera dig i en ny kommun och letar efter en lokal för din verksamhet så kan du finna alla typer av lokaler som butik, kontor, kontroshotell eller lager här. Är du intresserad av att hyra ett kontorshotell, lager eller en butik i Stockholm kan du gå direkt till vår sida för lokaler till uthyrning i Stockholm här. Det har blivit populärt att hyra kontorshotell i Stockholm som gör det enklare att flytta in i ett kontor under en kort period. Sök i ditt närområde och se på kartan för att bedöma om lokalen kan ge dig det du har behov för.

Vill du hyra en butikslokal?

Inget är så viktigt för din butik som läget. Det är viktigt att verksamheten passar in i mixen av andra butiker i närheten, och att läget både är attraktivt och kundnära. Beroende på butikens affärskoncept kan det därför finnas fördelar både med att ligga i centrum eller mer bilvänligt utanför staden vid storcentrumområden.

Vill du hyra en lagerlokal?

Här kan du finna annonser för produktions-, lager- och industrilokaler i hela Sverige. Det är viktigt att du gör en bedömning utifrån pris och storlek för att se om lokalen har det du letar efter. Säkerhet är också en viktig fråga när det gäller lagerlokaler.

Vill du hyra plats i ett kontorshotell?

Ett kontorshotell hyr ut kontorsplatser, kontorsrum, eller hela kontorsplan till företag. Som hyresgäst betalar du ett fast pris varje månad för allt som ett företag kan behöva vilket hyresvärden tillhandahåller. De flesta väljer att använda kontroshotell för enkelheten och flexibilitetens skull. På kontorshotell kan du börja med att hyra en enkel arbetsplats och vid behov öka antalet arbetsplatser. På samma sätt kan du alltid skära ner på kostnaderna genom att minska ytplatsen om det skulle krävas. Du skriver ett kontrakt där du själv kan specificera vilka behov du har, och för hur länge du har behovet. En annan fördel med att hyra kontor i ett kontorshotell att de ofta ligger på exklusiva adresser som du på så sätt kan få råd med även som enmansföretagare.

När du hyr en lokal

Viktigt att tänka på när du letar efter en ledig lokal är om den bostad du funnit har marknadsmässig hyra. Det kan vara svårt att göra denna bedömning speciellt om du startar upp ett företag, men genom att undersöka omgivningen och likande lokaler kan du få en bra uppfattning om vad du ska betala i hyra för din lokal.

Det är också viktigt att komma ihåg att du bara har tillstånd att använda lokalen för det som du och hyresvärden kommit överens om. Om du exempelvis använder en lagerlokal som bostad utan hyresvärdens tillstånd så kan du bli av med ditt kontrakt.
Du får inte heller hyra ut din lokal i andrahand om det inte godkänts av din hyresvärd, men det finns inga regler emot att hyra ut delar av dina lokaler, så länge detta inte stör din egen verksamhet.

Om du vill hyra ut en lokal

Här kan du som privat fastighetsägare eller som ägare av en lokal gratis annonsera ditt objekt till uthyrning. Börja med att skapa din annons. Om du har mer än en lokal som du vill hyra ut kan du även kontakta oss på BostadsPortal för att se vad vi har att erbjuda för dig som är kommersiell uthyrare.

En viktig fråga när du vill hyra ut en ledig lokal är hur du ska finna rätt hyresgäst. På BostadsPortal säkrar vi att din kontaktinformation endast är åtkomlig för betalande medlemmar. Detta ger färre men mer kvalificerade/seriösa svar. Kontakta oss gärna på kundservice om du vill ha mer information.

Du kan även teckna ett abonnemang för en Premium Uthyresannons. Den är större och mer synlig än en Standard Uthyresannons och visas bland de första på sökresultaten. Du kan skapa en Premium Uthyresannons från start eller du kan uppgradera din standardannons till en Premium Uthyresannons inne på Mina sidor/Bostadsannonser. Läs mer om våra avtal och priser här. 
 

Support
Blogg