lägenhetsbyten Tjörns kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Jag söker 1 Jag söker 2
Jag har 1 Jag har 2
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Kommun
1 valda
Tjörn
annonser
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Annonstyp
Lägenhetsbyte
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK


Storlek
0 valda
annonser
OK


Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
kr
Kronor
0 valda
annonser
OK
kr
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
annonser
OK
Detaljer
annonser
OK
Finnes
Sök
Sökes
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett BytesPaket ×
För att zooma in behöver du ett BytesPaket
Tjörn
Lägenhet
? rum
? m²
? kr
20-10-16

Sökes

? rum
? kr
20-10-16

Lägenhet bytes, Tjörn

Om du har ett förstahandskontrakt på en liten etta eller tvåa i Helsingborg, Lund, Malmö eller Svedala (maxhyra 4500 kr/mån) och drömmer om lugnet och den fina naturen på vackra västkusten, kanske vi kan byta bostad med varandra? Jag bor i en fräsch etta i lugna Rönnäng på Tjörn. bostaden ligger på bottenplan i ett 3-våningshus utan hiss. Badrummet renoverades 2014, då också hall, kök och vardagsrum målades om. Spisen byttes hösten 2014 och har glaskeramikhäll. bostaden är ansluten till fibernät (Telia). Kabel-TV ingår i hyran. Två gemensamma tvättstugor finns på området och delas av 50 bostader, vilket gör att det är relativt gott om tvättider. Förråd finns på vinden. P-platser finns att hyra på området. I anslutning till området finns busshållplatsen Rönnängs ishall med linjer som går till Stenungsund, Kungälv och Göteborg. Från Stenungsund går också tåg till Uddevalla/Strömstad och till Göteborg. Många på Tjörn arbetspendlar till Göteborg och det tycks fungera väl. Havet och Stansviks småbåtshamn ligger bara några hundra meter bort, precis som Rönnängs ishall som också hyser ett gym (http://gymaccess.se/). Inom gångavstånd kan man även njuta av storslagna, bohuslänska vyer, vita trähus med snickarglädje samt fina badplatser med hopptorn. Blekets badplats har även en härlig bastu (http://bleketsbastu.se/). Det finns gång- och cykelvägar samt naturstigar och vandringsleder för den som föredrar det. Eller så kan man exempelvis välja att paddla kajak inomskärs: (http://kajaktiv.se/page/25-kajaktiv-tjorn.html). Med andra ord finns det möjligheter till att ha ett mycket aktivt liv här ute om man så önskar. För den som gillar att äta ute finns flera restauranger inom gång- och cykelavstånd: Skärgår´n (http://www.skargarn.se/) Bergabo (http://www.bergabo.com/) Salt & Sill (http://www.saltosill.se/) Rönnängs pzzeria (https://sv-se.facebook.com/R%C3%B6nn%C3%A4ngs-Pizzeria-101668913329455/). I Bleket ligger även det prisbelönta surdegsbageriet och caféet Lottas Bak & Form. (http://www.vastsverige.com/sodrabohuslan/b/170722/Lottas-Bak-Form-Surdegsbageri-Kaf-Tjorn) Från Rönnäng utgår färja till öarna Åstol, St Dyrön och Tjörnekalv. St Dyrön har bland annat två fina vandringsleder. Rönnäng har även en välsorterad ICA-affär med bra öppettider (8-21) och postkontor. Tjörn, som också är en egen kommun, är utsedd till årets kulturkommun. Kommunen är också känd för att hamna högt på listor som rankar skolor och äldrevård. Kommunens hemsida: www.tjorn.se. Film om Tubberödshus, ett av Tjörns äldreboenden: https://www.youtube.com/watch?v=ol-uhRQk5h4

 • Tjörn
 • Bytes
 • Lägenhet
 • ? rum
 • ? m²
 • ? kr
 • 25-08-16
 
 
Ej angett

TJÖRN

Hyresbostad bytes / Lägenhet / ? kr
kartmarkör

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Tjörn
Lägenhet
1 rum
31 m²
2 880 kr
20-10-16

Sökes

Flera
1 rum
4 500 kr
20-10-16

Lägenhet bytes, Rönning, Tjörn

Fräsch etta i lugna Rönnäng på Tjörn bytes mot etta eller liten tvåa i Skåne. Lägenheten ligger på bottenplan i ett 3-våningshus utan hiss. Badrummet renoverades 2014, då också hall, kök och vardagsrum målades om. Spisen byttes hösten 2014 och har häll. Lägenheten är ansluten till fibernät (Telia). Kabel-TV ingår i hyran. Två gemensamma tvättstugor finns på området och delas av 50 lägenheter, vilket gör att det är relativt gott om tvättider. Förråd finns på vinden. P-platser finns att hyra på området. I anslutning till området finns busshållplats med linjer som går till Stenungsund, Kungälv och Göteborg. Från Stenungsund går också tåg till Uddevalla/Strömstad och till Göteborg. Många på Tjörn arbetspendlar till Göteborg och det tycks fungera väl. Havet och Stansviks småbåtshamn ligger bara några hundra meter bort, precis som Rönnängs ishall som också hyser ett gym (http://gymaccess.se/). Inom gångavstånd kan man även njuta av storslagna, bohuslänska vyer, vita trähus med snickarglädje samt fina badplatser med hopptorn. Blekets badplats har även en härlig bastu (http://bleketsbastu.se/). Det finns gång- och cykelvägar samt naturstigar och vandringsleder för den som föredrar det. Eller så kan man exempelvis välja att paddla kajak inomskärs: (http://kajaktiv.se/page/25-kajaktiv-tjorn.html). Med andra ord finns det möjligheter till att ha ett mycket aktivt liv här ute om man så önskar. För den som gillar att äta ute finns flera restauranger inom gång- och cykelavstånd: Skärgår´n (http://www.skargarn.se/) Bergabo (http://www.bergabo.com/) Salt & Sill (http://www.saltosill.se/) Rönnängs pzzeria (https://sv-se.facebook.com/R%C3%B6nn%C3%A4ngs-Pizzeria-101668913329455/). I Bleket ligger även det prisbelönta surdegsbageriet och caféet Lottas Bak & Form. (http://www.vastsverige.com/sodrabohuslan/b/170722/Lottas-Bak-Form-Surdegsbageri-Kaf-Tjorn) Från Rönnäng utgår färja till öarna Åstol, St Dyrön och Tjörnekalv. Rönnäng har även en välsorterad ICA-affär med bra öppettider och postkontor. Tjörn, som också är en egen kommun, är utsedd till årets kulturkommun. Kommunen är också känd för att hamna högt på listor som rankar skolor och äldrevård. Kommunens hemsida: www.tjorn.se. Film om Tubberödshus, ett av Tjörns äldreboenden: https://www.youtube.com/watch?v=ol-uhRQk5h4 Klicka för övrigt gärna på bilderna, för de visar betydligt mer i större format. :-)

 • Tjörn
 • Bytes
 • Lägenhet
 • 1:a
 • 31 m²
 • 2 880 kr
 • 03-08-16
 
 
 • Flera
 • Lägenhet
 • 1:a
 • 25 m²
 • 4 500 kr

RÖNNING, TJÖRN

Hyresbostad bytes / Lägenhet / 2 880 kr
kartmarkör
Sida 1

Byteslägenheter i Tjörn

Här visas alla lediga byteslägenheter i Tjörn kommun.

Skapa en bytesannons

Om du vill byta lägenhet i Tjörn så borde du först lägga upp en egen bytesannons på din lägenhet. Det gör du här

Det är mycket lätt att skapa en bytesannons, men du måste både skriva en beskrivning av din egen bostad som du vill byta bort och en beskrivning på den bostad du söker.

De synligaste annonserna har fotografier, så det rekommenderas att du lägger till minst ett fotografi och gärna flera.

Kontakta byteskandidater

För att kunna kontakta byteskandidater med byteslägenheter i Tjörn så måste du antigen ha en bytesannons själv eller på somliga annonser måste du köpa ett HittaBostadsPaket för att få tillgång till kontaktinformationen.

Support
Blogg