lägenhetsbyten (3:or) Svedala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Jag söker 1 Jag söker 2
Jag har 1 Jag har 2
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Kommun
1 valda
Svedala
annonser
OK
Kommun
0 valda
annonser
OK
Annonstyp
Lägenhetsbyte
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Boendetyp
0 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK


Storlek
0 valda
annonser
OK


Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
kr
Kronor
0 valda
annonser
OK
kr
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
annonser
OK
Detaljer
annonser
OK
Finnes
Sök
Sökes
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett BytesPaket ×
För att zooma in behöver du ett BytesPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Svedala
Lägenhet
3 rum
79 m²
10 200 kr
20-10-16

Sökes

Malmö
3 rum
9 000 kr
20-10-16

Lägenhet bytes, Bara, Svedala

Ny fräsch lägenhet i mycket bra och lugnt område. Parkett golv i varje rum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare i anslutning till hallen. Parkering finns att hyra via Q-park och finns även tillgång till uppvärmt garage i källaren. Stort förråd i källaren Lägenheten ligger två minuter ifrån ICA, gym, tennisbana, bibliotek, vårdcentral och bara badet med utomhuspool. En liten bit bort ligger underbara bokskogen med promenadslingor, grillplatser och utegym.

 • Svedala
 • Bytes
 • Lägenhet
 • 3:a
 • 79 m²
 • 10 200 kr
 • 16-10-16
 
 
 • Malmö
 • Lägenhet
 • 3:a
 • 60 m²
 • 9 000 kr

BARA, SVEDALA

Hyresbostad bytes / Lägenhet / 10 200 kr
kartmarkör
Svedala
Lägenhet
4 rum
140 m²
8 700 kr
23-10-16

Sökes

Flera
4 rum
12 000 kr
23-10-16

Lägenhet bytes, Svedala

Hej! Huset är fristående, beläget i fantastisk natur strax utanför Svedala. Ca 20 min med bil från centrala Malmö. Huset är byggt i tre våningar, källare, bottenplan och ovanvåning som uthyres tillsvidare av mindre hyresvärd med fler bostäder i området. Hyresvärden måste givetvis godkänna de som flyttar in/bytet då de valde hyresgäst med omsorg när vi flyttade in. Huset är, för ett år sedan (innan vi flyttade in) totalrenoverat i normal standard (förutom badrummet som är ca 10 år gammalt men helkaklat och med ny toalett och duschvägg 2015). Köket är helt utbytt 2015. Diskmaskin finnes. Fina trägolv i hela huset och ljusgrå klinker i hall. Vita väggar i hela huset. Mycket ljust och fräscht. Nya, mycket fina fönster i hela huset. Uppvärmning sker med el och jordvärme (nyinstallerad 2015) vilket hyresgästen själv bekostar. Kostnad för uppvärmning beräknas till ca 1500kr/mån om man slår ut det på ett år dock beräknad på när fönsterna ännu ej var bytta. Givetvis blir det billigare sommartid. Ett stort uterum finnes som kan användas året om. Beskrivning av planlösning: På bottenvåningen finns hall, kök samt två rum varav det ena i dagsläget används som vardagsrum och det andra som sovrum med öppen planlösning däremellan. På ovanvåningen finns en hall, ett stort och ett litet rum samt en gästtoalett med plats för skötbord etc. I källaren finns tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin (nya 2015), stort rum med snickarbänk och två mindre rum som passar bra till förvaring eller träningsrum/mini gym etc. Tomten är ca 1000kvm med en fin liten odlingslott samt stor gräsyta och en mycket fin stor gammal hängbok. Fruktträd och buskar finnes vilka ger gott om körsbär samt vinbär sommartid. Trädgården är inhängnad med staket samt insynsskyddad med en hög häck. Carport finnes och stor singlad uppfart med plats för flera bilar. Husets inre och yttre underhåll ansvarar hyresvärden för. Trädgårdens skötsel åligger hyresgästen att ta hand om och denna ska hållas i ett bra skick. Fastighetsskötare finns att få tag på/ringa varje dag med vänligt bemötande. Huset ligger ca fyra km från Svedala tätort där det mesta finns tillgängligt såsom kollektivtrafik, tågstation, stor Ica butik, vårdcentral, diverse butiker, gym, skolor, förskolor osv. Skolbuss finns för barn. Inom några hundra meter bor några fler barn i skolåldern. I omgivningen finns fantastisk natur och även en underhållen mindre sjö med liten brygga och möjlighet för bad finnes (ca 400m från huset). Passande för de/den som vill bo en liten bit utanför staden i lugnt och naturskönt område med rikt djurliv, men ändå med närhet till staden. Vi önskar flytta pga ändrade familjeförhållanden. Önskar byta till hyresrätt på bottenplan med mindre trädgård/uteplats.

 • Svedala
 • Bytes
 • Lägenhet
 • 4:a
 • 140 m²
 • 8 700 kr
 • 10-08-16
 
 
 • Flera
 • Lägenhet
 • 4:a
 • 80 m²
 • 12 000 kr

SVEDALA

Hyresbostad bytes / Lägenhet / 8 700 kr
4:a på 140 m² i Svedala bytes en mot en kartmarkör
Sida 1

Byteslägenheter i Svedala

På vilket sätt arbetar BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se arbetar för att alltid ge en fullödig bild av bytesbostadsmarknaden, både i Svedala men också i alla andra kommuner i Sverige. Genom att söka på siten BostadsPortal.se skapar du dig möjligheter att finna en byteslägenhet på ett effektivt sätt. På föreliggande sida visas bara lägenhetsbyten i Svedala, trycker du på navigeringsmenyn ovan så finner du möjlighet till att ställa in så att andra städer visas.

Skapa en bytesannons

Om du vill byta lägenhet i Svedala så ska du först och främst lägga upp en egen bytesannons på din lägenhet. Det gör du här

Det är mycket lätt att skapa en annons, men du ska både skriva en text av din egen lägenhet som du vill byta och en beskrivning på det du söker.

De mest effektiva annonserna har fotografier, så det rekommenderas att du lägger upp minst ett fotografi och gärna flera.

Kontakta byteskandidater

För att kunna kontakta byteskandidater med byteslägenheter i Svedala så måste du antigen ha en bytesannons själv eller på vissa annonser måste du köpa ett HittaBostadsPaket för att få tillgång till kontaktinformationen.

Här på sidan visas samtliga lediga byteslägenheter i Svedala kommun.

Support
Blogg