Vi skapar möjligheter

På BostadsPortal ska du kunna finna din match med ett klick. Därför är vårt mål att samla alla hyresannonser under ett tak. Vi ger dig verktygen som du behöver, både för dig som kan erbjuda en bostad och för dig som är bostadsökande.

Olika typer av bostadsannonser finns utspridda på olika portaler och sajter, med många olika intressenter som styr bakom kulisserna. Som privatperson eller som liten förmedlare av hyresbostäder kan det ofta vara tidsödslande och frustrerande att finna just det du söker efter.

Det är därför vi på BostadsPortal vill skapa möjligheter för dig att finna det du söker efter med en enda sökning.

Allt på ett ställe

BostadsPortal kontaktar bostadsförmedlingar direkt, stora och små, så att du ska kunna se ”dolda” lediga hyresbostäder som annars inte blir annonserade offentligt. Vi välkomnar privata och kommunala bostadsbolag, mäklare och byggföretag att gratis annonsera på vår sida. På samma sätt uppmanar vi dig som söker bostad att skapa en profil hos oss så att du kan bli upptäckt av de hyresvärdar som är inne på vår sida och få erbjudande om en bostad direkt från bostadsförmedlare.

Vi vill vara ett extra par ögon och hjälpa dig med bevakningen så att du inte riskerar gå miste om annonsen med ditt drömboende. Det är också därför som vi även förmedlar annonser från hela nätet, så att du med en sökning kan se alla annonser i ditt sökområde:

 • Vi har unika annonser som privata, kommunala eller kommersiella annonsörer lägger upp på BostadsPortal. Detta är annonser som bara finns på BostadsPortal och det ger dig därför helt unika bostadsmöjligheter som inte erbjuds några andra platser.
   
 • Därefter finns det delvis unika annonser. Det är också annonser som annonsörer löpande lägger upp på BostadsPortal men som i vissa fall också kan ligga på andra sidor, t ex. om hyresvärden har sin egen hemsida. Dessa annonser är svåra att hitta på nätet men på BostadsPortal kommer de alltid med i dina sökresultat helt automatiskt.
   
 • Till sist har BostadsPortal allmänna annonser. Det är annonser som hämtas in från andra hemsidor och portaler i hela Sverige.

BostadsPortal + nyckelmatch = sant

Vi skapar möjligheter så att du kan finna det du söker på Bostadsmarknaden, från start till mål.

Det är därför vi vill erbjuda dig enkla verktyg för att hjälpa dig på vägen:
 
 • Vi matchar dina önskemål med alla tillgängliga annonser. Allt du behöver göra är att klicka Nyckelmatch.
   
 • Vi söker nonstop över hela nätet efter annonser som passar dina önskemål, så att du inte riskerar att missa drömboendet. Allt du behöver göra är att skapa ett bevakningsmail.
   
 • Vi ger dig råd och stöd, genom vår kundtjänst, FAQ och vår blogg.
   
 • Vi gör det okomplicerat och säkert att komma i kontakt med bostadsökande, oavsett om du är privatperson som hyr ut ett rum eller hyr ut lägenheter kommersiellt.
   
 • Vi erbjuder dig en gratis plattform där du kan nå hela landet, både lokalt och rikstäckande.
   
 • Vi visar din annons direkt för den rätta målgruppen. Genom vår hemsida, nyhetsbrev, Facebooksidor och-grupper och andra sociala medier ser vi till att din annons kommer fram till de som ska se den.

Support
Blogg