Hos oss är din Hyresannons gratis

Lästid: 2 minuter

Visste du att det är kostnadsfritt för dig, som vill hyra ut en bostad, att annonsera på BostadsPortal? Din standardannons är alltid gratis, oavsett om du annonserar ut första- eller andrahand, har ett extra rum till inneboende eller kan erbjuda ett helt hyreshus.

Vi har vänt upp och ner på förutsättningarna i branschen: hos oss är det först när någon blir intresserad av din annons, som hon eller han kan köpa ett HittaBostadsPaket och få tillgång till dolda kontaktuppgifter i annonserna. Det här, har vi sett, minskar antalet ”fönstershoppare” och ökar antalet seriösa bostadssökande som tar kontakt med annonsörerna.

Det är tvärtemot vad de flesta andra bostadssidor valt att göra, där måste annonsören betala, medan de som letar boende kan välja fritt i utbudet.

Resultatet: många annonsörer, både privata och kommersiella, upplever att de får en mängd oseriösa ansökningar, och att de har svårt att sortera bland de bostadssökande. Våra annonsörer säger istället att de får färre men – mer motiverade – ansökare.

Vi matchar och sprider din annons

Hos oss är det alltid gratis att skapa OCH ändra i din annons och du kan lägga upp hur många bilder du vill. 

När din annons är färdig blir den direkt matchad genom vår databas med alla som söker en bostad som svarar till din annons. BostadsPortal sänder varje vecka ut omkring 600 000 bevakningsmail till bostadsökande i hela landet. På så sätt tipsas de rätta personerna om din annons, så fort som den är publicerad.

Men vi nöjer oss inte med det. Vi sprider också din annons aktivt på sociala medier, i de Facebookgrupper och sidor som är relevanta för just din målgrupp.

Vi kan ge dig mer

Hos oss får du enkla verktyg för att kommunicera med bostadssökande.

Det gäller allt från att du väljer om du vill lämna ut telefonnummer eller inte, till att du kan sköta hela kommunikationen via vårt interna e-postsystem som även förenklar för dig när du till exempel ska meddela att bostaden är reserverad till de som visat intresse.

Om du har fler än en bostadsannons att lägga upp så kan du få ännu fler fördelar hos oss. Efter att vi talat med dig så kan du själv lägga upp dina nya annonser utan att behöva vänta in att vi kontrollerar och godkänner ändringar. Du får även tillgång till en intresseanmälan som gör att du lättare kan filtrera bland dina ansökare. Vi kan också erbjuda en egen sida med dina bostäder inne på BostadsPortal. Läs mer om dina fördelar som hyresvärd hos BostadsPortal här. Kontakta oss gärna direkt via e-post: info@bostadsportal.se