Därför ska du välja BostadsPortal!

Lästid: 3 minuter

”Det finns inga bostäder att få!” ”Nu har jag  prövat allting, det är omöjligt” 

Känner du igen det här?

Du har säkert mer än en gång varit igenom hela jakten på en bra hyresbostad. Du har stått flera år i bostadskö till ingen nytta, du har sökt runt på otaliga hemsidor, postat i de märkligaste facebookgrupper och du har bönat familj och vänner om hjälp.

Kanske det funkade till sist. Kanske inte. Men det var krångligt, dyrt, tidskrävande och framförallt, en riktigt frustrerande väg till målet; din nya bostad.

Det är där vi kommer in.

BostadsPortal har samlat den svenska hyresmarknaden sedan 2010, och vi kan snabbt ge dig en överblick av lediga bostäder där du vill bo. 

Våra annonser kommer från alla typer av hyresvärdar; från kommuner, från stora hyresvärdar, från privata små hyresvärdar, och personer som du själv, som hyr ut ett rum eller en lägenhet som de under en period inte behöver själva.

Letar du efter en hyresbostad?

Du hittar snabbare hem med BostadsPortal precis som  våra tidigare kunder gärna berättar om!

  • Du kan söka genom att rita ditt intresseområde direkt på kartan. T.ex. i området runt ditt universitet, eller din favoritpark.
  • Du kan också söka efter det du saknar i din nuvarande bostad: en hiss, ett badkar, en balkong.
  • Välj storlek, antal rum eller max hyra du vill betala, och när du är nöjd med dina sökkriterier kan du skapa ett gratis konto hos oss så att vi sparar din sökning OCH ger dig en bevakning av alla framtida annonser som passar din sökning. På det viset riskerar du aldrig att gå miste om drömboendet när nya annonser publiceras på siten.
  • Ditt medlemskap och sökning på siten är som sagt var gratis. Det är också bevakningsmailet. Med det kan du själv välja hur ofta du vill uppdateras på nya annonser som passar dina önskemål. Du kan också köpa till ett HittaBostadsPaket för att direkt se kontaktuppgifter/annonslänk i hyresannonserna.

Men det går också den andra vägen:

Hos oss kan du matcha dina önskemål om en hyresbostad med hyresvärdarnas behov av rätt hyresgäst.

Genom att skapa en bra profil kan du själv berätta för hyresvärdarna vem du är och vad du söker efter, och så meddelar vi de hyresvärdar som valt att bevaka potentiella hyresgäster om att du matchar den lediga bostad de erbjuder.

Det betyder att de kan kontakta dig direkt, och att du snabbare kan få den önskade bostaden.

 

Vi bekämpar fusk i alla dess former

Det finns många som försöker utnyttja desperata människor som är i behov av en bostad. Det upplever vi tyvärr också på BostadsPortal. Vad vi gör för att undvika så kallade fuskannonser är att vi har skapat olika varningsystem så att vi fort kan se om någon på vår site försöker lura andra.

Vi verifierar de annonser som läggs upp hos oss manuellt. Vad betyder det? Jo, vi undersöker om det verkligen är personen som lagt upp annonsen som har rätt att hyra ut bostaden och om bilder och texter är nyskrivna så att de inte bara kopieras från någon annans annons.

Vi håller också uppsikt på om någon försöker be dig att enbart fortsätta kontakten via sms eller privat e-mail. Om vi upptäcker att det skickats mail som liknar försök till bedrägeri, blockerar vi kontot och tar kontakt med alla som kan ha drabbats.

Om du vill hyra ut en bostad hjälper vi dig med glädje

Det är gratis att lägga upp din annons, och du kan ladda ner hyreskontrakt och få stöd till att sätta hyra. Har du fler än en bostad som du vill hyra ut kan du få ännu fler fördelar, det är bara att kontakta oss för att höra mer!

Du kan enkelt skapa en bevakning av passande hyresgäster, och du kan med en intresseanmälan få rätt information om de som söker så att du får de rätta kvalificerade hyresgästerna!

Vårt mål är att ha samla alla svenska lediga hyresbostäder och alla bostadssökande på en plats och matcha dem så att alla får det de vill ha!

Vi önskar dig hjärtligt välkommen till BostadsPortal