Bevaka alla lediga lägenheter

Lästid: 2 minuter

Därför ska du låta oss bevaka alla nya lediga bostäder för dig!

Det finns så många som söker bostad. Varje gång det dyker det upp en ledig lägenhet kastar sig många hundra över sitt tangentbord och skriver en intresseanmälan för bostad. Därför stänger också hyresvärdarna för fler ansökningar nästan direkt. Det kan handla ett kort fönster på om ett par timmar, eller en dag, där du kan söka. Det gäller speciellt för förstahandskontrakt på  lägenheter i  attraktiva område.

Så vad kan du göra? Du MÅSTE vara en av de första som söker, och du måste ge det bästa intryck du kan i din ansökan.  Det kan du göra i den text du sänder med i ett formulär eller via ett mail, eller ett pm, eller en intresseanmälan.

För att garantera att du inte missar ditt drömboende 

så ska du faktiskt vara igång dygnet om och:

  • söka på alla hemsidor
  • uppdatera alla Fb-sidor och grupper.

ELLER så kan du låta oss sköta bevakningen.

Genom att skapa ett bevakningsmail på BostadsPortal kan du bli uppdaterad varje gång en ledig hyresbostad som passar dina önskemål blir tillgänglig på marknaden.

BostadsPortal genomsöker hela nätet efter lediga bostäder, flera gånger om dagen. Det gör vi för att få tag i de där dolda bostäderna som du annars inte skulle hitta. Med ett gratis bevakningsmail får du direkt tillgång till hyresannonserna, så ofta du vill.

Så du kan skriva in dina önskemål och hur ofta du vill ha bevakningsmailet och sen luta dig tillbaka och låta oss sköta bevakningen!
Låt oss sköta bevakningen -så du får tid till viktigare saker!

 

BostadsPortal: Så här säger Våra kunder