Bostadskö

Denna sida är en översikt över bostadssökande i varje kommun i hela Sverige som är registrerade på BostadsPortal med en sökesannons. Detta är annorlunda än en vanlig bostadskö, och fungerar så att hyresvärdar som annonserar på BostadsPortal får åtkomst till en lista med alla bostadssökande som matchar hyresvärdens lediga bostad.  Hyresvärden går helt enkelt in på ”Mina Sidor” och skapar där en lista med bostadssökande automatiskt.  De bostadssökande som visas för hyresvärden är endast bostadssökande som matchar den bostad som hyresvärden har utannonserad på BostadsPortal. Om du till exempel har sökt en 2:a, men hyresvärden har en 3:a så kommer du inte med på hyresvärdens lista.  Självklart kommer du bara med på listan om du har sökt bostad i samma område som hyresvärdens lediga bostad ligger i.
 
Bostadsökande (sökesannonser) står i datumordning, dock står premium sökesannonser alltid överst.  En premiumannons är ingen garanti för att hyresvärden väljer dig, men ökar rejält dina chanser för att bli läst och betraktad av en hyresvärd. Premiumannonsering är därmed en snabbare väg till en bostad.

 
Om du vil se hur många bostadssökande som väntar på bostad i ditt område just nu, så är bara att klicka på länken till din kommun på länklistan nedan.
 
Om du inte redan har en sökesannons så kan du skapa en gratis här: Skapa Sökesannons
 
Om du redan har en sökesannons så kan du uppgradera den till Premium på Mina Sidor: Uppgradera til Premium

A B D E F G H J K L M N O P R S T U V Y Å Ä Ö

A
 
B
D
E
F
G
H
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Å
Ä
Ö

 

 
Support
Blogg