hyresbostäder Göteborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Göteborg

Bo på Sveriges Framsida - Göteborg. På Bostadsportal.se hittar du lediga hyresrätter och hyresbostäder i Göteborgs Innerstad.

I Göteborgs Innerstad bor du mitt i stan och har nära till allt: Centralstationen, Chalmers och Göteborgs Universitet. Självfallet hoppar du bara på närmsta spårvagn som tar dig dit du vill. Hyresmarknaden i Göteborg blir allt hetare och det är svårt för yngre att hitta mindre hyresbostäder, särskilt i de centrala delarna. Oftast tar det flera år att få en lägenhet i de populära områdena på väster i city som Majorna, Kungsladugård och Masthugget. Det är betydligt lättare att hitta en hyresbostad för den som letar i ytterområden som Hisingen, Angered, Bergsjön och Kortedala. Det finns också planer på att bygga omkring 5000 nya hyreslägenheter i Göteborg under året. När man söker efter en hyresbostad är det precis som i andra större städer i Sverige, viktigt att ställa sig i en bostadskö eller skapa en sökesprofil. Att stå i kö är normalt inte nog när man söker efter en hyresbostad, man skall också vara aktiv själv. Ett lite fiff när man söker efter en hyresbostad, kan vara att gå runt och se efter kontaktupplysningar i de uppgångar där du vill bo. Hyrevärden är nämligen förpliktigad att upplysa sina kontaktupplysningar här, detta kan kanske skapa en förbindelse till din nästa hyresbostad.

I Göteborgs Innerstad bor du mitt i stan och har nära till allt: Centralstationen, Chalmers och Göteborgs Universitet. Självfallet hoppar du bara på närmsta spårvagn som tar dig dit du vill.

Ett varv runt jorden. Så långt kör Göteborgs blå-vita spårvagnar varje dag. Faktum är att staden har Nordens längsta och mest utbyggda spårvagnssystem. Och det är med spårvagnen man lätt tar sig runt i landets näst största stad. Extra kul är att en biljett på linje 11 utanför centralen tar dig till färjeläget Saltholmen på en halvtimme. Härifrån kan man hoppa på skärgårdsbåtar ut till västkustens vackraste öar.

Bild av Wigulf http://commons.wikimedia.org/wiki/User:WigulfDen som vill stanna kvar i city har mycket att göra. Shoppingsugna får sitt lystmäte i köpcentrat Östra Nordstan, granne med centralen och exklusiva NK exklusiva NK ett stenkast bort. Den som älskar unika, mindre butiker bör styra stegen mot området kring Magasinsgatan för att hitta sina favoriter. Design- och inredningsintresserade får inte missa trendiga Artilleriet på Grönsakstorget. En promenad på kullerstensgatorna i pittoreska Haga är ett måste. Här är goda lunchställen och caféer aldrig långt borta. Klassiska Café Husaren lockar med världens största kanelbullar – du har garanterat aldrig ätit större! Självklart står fisk och skaldjur på flera restaurangers meny. På anrika Fiskekyrkan, eller Feskekörka som den kallas lokalt, dignar diskarna av lokala delikatesser från havet. I staden finns också fler spännande Food Trucks som mättar den hungrige. På streetkäk.se hittar man vagnarna som serverar allt från vegetariska rätter från Etiopien och starka mexikanska korvar till amerikansk pulled pork.

Älskade hemmasonen Håkan Hellström sjunger om Göteborg som ingen annan. Med nästan 70 000 i ett fullsatt Ullevi förra året är han den artist som dragit störst publik i Sverige, någonsin. Nu höjs det röster för att en staty av honom bör ersätta "kopparmärra" (Karl IX till häst) på välkända Kungsportsplatsen som är målet efter en promenad längs paradgatan Avenyn.

Sedan är det bara att fortsätta äventyret till nöjesparken Liseberg. Den modige väljer nyheten Mechanica som med hög h Bo på Sveriges Framsida - Göteborg. På Bostadsportal.se hittar du lediga hyresrätter och bostadsrätter i Göteborgs Innerstad.

Innanför vallarna ligger det ursprungliga Göteborg, med ett sjudande nöjesliv och fantastisk shopping, bland annat i Skandinaviens största köpcentrum Nordstan. Regelbundna besök på Saluhallen på Kungstorget är också ett måste, här hittar du spännande och god mat från hela världen.

I Göteborgs Innerstad bor du mitt i stan och har nära till allt: Centralstationen, Chalmers och Göteborgs Universitet. Självfallet hoppar du bara på närmsta spårvagn som tar dig dit du vill.
Hyresmarknaden i Göteborg blir allt hetare och det är svårt för yngre att hitta mindre hyresrätter, särskilt i de centrala delarna. Oftast tar det flera år att få en lägenhet i de poulära områdena på väster i city som Majorna, Kungsladugård och Masthugget. Det är betydligt lättare att hitta bostad för den som letar bostad i ytterområden som Hisingen, Angered, Bergsjön och Kortedala. Det finns också planer på att bygga omkring 5000 nya lägenheter i Göteborg under året.

 
Support
Blogg