stugor | Göteborgs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Göteborg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.

Hyr en stuga i Göteborg!

Har du besökt Göteborgs skärgård? Om inte vill vi verkligen passa på att rekommendera ett -längre- besök. Pass på att hyra  en stuga i Göteborgs södra skärgård på semestern. Det kallas inte bästkusten för inte! Här kan du hitta  de finaste stugorna som ger dig chansen att uppleva inte bara skärgården, utan också andra fantastiska platser i och runtomkring Göteborg. 

Här finner du alla tillgängliga semesterbostäder i Göteborgs kommun, utan att behöva söka runt på alla möjliga söksidor! BostadsPortal samlar alla lediga hyresbostadsannonser på ett ställe, även semesterbostäder som stugor och fritidshus, även de som privata hyresvärdar lägger ut direkt på vår site. Om du söker efter en sida som samlar semesterbostäder på hela västkusten hittar du det här.

 

Dags att ta semester

Att njuta semester eller ta en långhelg i sommarhus eller stuga kan vara en fantastisk möjlighet att slappna av och komma bort från vardagen på. Söker du efter att hålla en lugn semester så är det en utmärkt lösning att hyra semesterbostad; eller stuga, och varför inte i vackra Göteborg?

 

Sökning på semesterbostäder och stugor i Göteborg

Du kan enkelt definiera hur din stuga ska se ut, exempelvis om du  gärna vill ha en altan. Du kan även välja i sökfunktionen för önskemål som att vara nära skog eller hav. Alla har olika önskemål på vilken typ av fritidsbostad som man söker efter, mycket beroende på vem man ska spendera semestern tillsammans med.

Ska du resa bort med barnen, vännerna eller med ditt hjärtas utkorade? Här kan du finna både små romantiska stugor, sportstugor för den äventyrslystne och påkostade lantställen för dem som kräver mer lyx. Så ska dy hyra stuga i Gbg på semestern är det här på sidan du hittar den!

Göteborg har ett stort utbud av semesterbostäder, med många trevliga utflykter för barnen, just i nära anslutning till många fritidshus, och semesteraktiviteter, året om.

MEN om olyckan slår till, vädret slår om eller barnen blir sjuka, så har vi hela tipslistan på bloggen för hur du kan aktivera barnen och ändå njuta av semestern.

 

Kontakta uthyrare av semesterbostäder i Göteborg

För att bli bland de första med att kontakta hyresvärden rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktinformation till alla hyresvärdarna och har stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar. Det gäller för både storuthyrare av stugor, som stugbyar, och privata hyresvärdar i Göteborg som lägger upp sin annons direkt på vår site.

 

Få information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin semesterbostad får man spännande objekt tillskickade varje dag eller vecka per mail, utan att göra något.

Lycka till!

Support
Blogg