stugor Stockholms kommun, Hornstull/Reimersholme

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Stuga
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Semesterbostäder i Stockholm, Stockholm

Att fira semester eller förlängd weekend i semesterbostad eller stuga kan vara ett välkommet tillfälle att slappna av på och komma bort från vardagen. Alltså spanar du efter att hålla en skön semester så kanske det kan vara något att prova att hyra semesterbostad; eller stuga i Stockholm, Stockholm.

Former för semesterbostäder

Semesterbostäder kan ta sig många olika former. Det kan inkludera allt från semesterlägenheter och villor till små stugor. Detta gör det möjligt att kunna finna just precis det man letar efter för tillfället. Några semesterbostäder ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en fantastisk semester i Stockholm i ett mysigt semesterhus är otaliga!

Semesterboenden kan man dessutom hyra för en kortare period, vilket möjliggör många små semestrar och förlängda helger under året.

Sökning på semesterbostäder

Du kan definiera precis hur din stuga ska vara, om du vill ha balkong, vara nära skog eller sjö. Alla har olika önskemål beroende på vem man ska tillbringa semestern tillsammans med. I Stockholm finns ett flertal semesterbostäder, med massor att göra både för barn och vuxna, just i närheten av många semesterbostäder.

Information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin stuga får man passande objekt tillskickade varje dag eller vecka mail ledes, - utan att företa sig något.

Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta hyresvärden rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktinformation till alla hyresvärdarna och har stor chans att få hyra sin drömbostad just i den period man önskar.

Support
Blogg