stugor | Stockholms kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Stockholm
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.

Hyr en stuga i Stockholm!

Här finner du alla tillgängliga semesterbostäder i Stockholm, utan att behöva söka runt på alla möjliga söksidor! BostadsPortal samlar alla lediga hyresbostadsannonser på ett ställe, även semesterbostäder som stugor och fritidshus.


Dags att ta semester

Att fira semester eller ta en långhelg i sommarhus eller stuga kan vara en välkommen möjlighet att slappna av och komma bort från vardagen på. Söker du efter att hålla en utvilande semester så är det en enkel lösning att hyra semesterbostad; eller stuga, och varför inte i vackra Stockholm.


Typer av semesterbostäder

Semesterbostäder kan se ut på tusen olika sätt. Det kan inkludera allt från semesterlägenheter och villor, till små stugor. Detta gör det möjligt att kunna hitta just precis det du söker efter för tillfället. Några semesterboenden ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Några bostadsrättsägare hyr också ut boende under kort tid, bland annat under sommaren. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en trevlig semester i Stockholm i ett mysigt semesterhus är inom räckhåll!

Semesterboenden kan man dessutom hyra för en kortare period, vilket möjliggör många små semestrar och förlängda helger under året.


Sökning på semesterbostäder

Du kan enkelt precisera hur din stuga ska se ut, om du vill ha trädgård. Du kan även välja sökfunktionen för att definiera om du vill vara nära skog eller vatten. Alla har olika preferenser på vilken typ av fritidsbostad som man söker efter, mycket beroende på vem man ska spendera semestern tillsammans med.

Ska du resa bort med familjen, vännerna eller med din käresta? Här kan du finna både små romantiska stugor, sportstugor för den aktive och påkostade lantställen för dem som kräver mer lyx.

Stockholm har ett stort utbud av semesterbostäder, med många trevliga utflykter för barnen, just i nära anslutning till många fritidshus, och semesteraktiviteter, året om.

MEN om olyckan slår till, vädret slår om eller barnen blir sjuka, så har vi hela tipslistan på bloggen för hur du kan aktivera barnen och ändå njuta av semestern.


Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta uthyraren rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktupplysningar till alla hyresvärdarna och har stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar.


Få information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin stuga får man spännande objekt tillskickade varje dag eller vecka via mail, utan att göra något.

Lycka till!

Support
Blogg