stugor | Stockholms län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Botkyrka
× Danderyd
× Ekerö
× Haninge
× Huddinge
× Järfälla
× Lidingö
× Nacka
× Norrtälje
× Nykvarn
× Nynäshamn
× Salem
× Sigtuna
× Sollentuna
× Solna
× Stockholm
× Sundbyberg
× Södertälje
× Tyresö
× Täby
× Upplands-Bro
× Upplands Väsby
× Vallentuna
× Vaxholm
× Värmdö
× Österåker
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:

Letar du stuga i Stockholm? 

Drömmer du också om att få leva som en riktig skärgårdsbo? Så är det dags att hyra en stuga i Stockholms skärgård. Kom med hela familjen eller de bästa vännerna och få ett sommaräventyr som i Saltkråkan. I Skärgården finns en lång tradition av att skärgårdsborna hyr ut sina stugor eller sjöbodar till sina sommargäster. så här kan du hitta de privata hyresvärdarna som vill hyra ut en stuga till just dig!

Hyr stuga i Stockholm i sommar!

Så hyr du stuga i Stockholm

Drömmer du om att hålla en avslappnad semester i Stockholm men ännu inte funnit rätta sommarhuset? Här kan du snabbt få överblicken över alla lediga stugor i Stockholm, oavsett om de hyrs ut privat eller via en förmedlare.

 

Sökning på semesterbostäder

Du kan precisera exempelvis hur stugan som du hyr i Stockholm ska se ut; om du kanske vill ha trädgård, badkar, öppen spis. Du kan även söka i annonserna efter närhet till skogsområde eller sjö. Alla har olika preferenser på vilken typ av fritidsbostad som man söker efter, mycket beroende på vem man ska tillbringa semestern tillsammans med. Ska du resa bort med barnen, kompisgänget eller med en romantisk partner? Här kan du finna både små förtrollande getaways, sportstugor för den äventyrslystne och påkostade lantställen för dem som kräver mer överdåd. Stockholm har ett stort utbud av semesterbostäder, med många trevliga utflyktsmål för barnen, just i närheten av många fritidshus och semesteraktiviteter, året om.

Om vädret slår fel eller ni drabbas av sjukdom, så har vi sammansatt en tipslista för hur du kan en aktivera barnen och ändå ha en fantastisk semester i Stockholm.

 

Du kan få en bevakning på lediga stugor

Det kommer hela tiden nya annonser för stugor att hyra i Stockholm på BostadsPortal. Därför därför kan du ta hjälp av vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin semesterbostad. Genom bevakningsmailet får du spännande annonser varje dag via mail, utan att företa dig något. Det enda du behöver göra är att kan du upprätta ett bevakningsmail och fylla i dina önskemål.

 

HittaBostadsPaket för semesterbostäder

För att bli först med att kontakta uthyraren rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktinformation till alla uthyrare på en gång och får stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar. Semesterbostäder kan man dessutom hyra för en kortare hyresperiod, vilket möjliggör många små semestrar och förlängda helger under året. Om man i vanliga fall bor i lägenhet kan det vara extra angeläget att komma ut i och få ta del av den fantastiska naturen i Stockholm.

 

När du ska semestra i Stockholm

För den som vill hyra stuga i Stockholm finns det mycket stort urval att välja mellan: vill du bo i en privat stuga i Skärgården eller vill du närmare centrum? Det finns privata hyresvärdar som hyr ut sin stuga i Stockholm direkt på vår site, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Möjligheterna för att semestra i Stockholm i en mysig stuga är otaliga! Söker du efter en central lägenhet i Stockholm för en kortare semester kan du enkelt ändra i sökkriterierna på sidan.

Support
Blogg