stugor | Krokoms kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Krokom
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Hyr en stuga i Krokom!

Här finner du alla tillgängliga semesterbostäder i Krokom, utan att behöva söka runt på alla möjliga söksidor! BostadsPortal samlar alla lediga hyresbostadsannonser på ett ställe, även semesterbostäder som stugor och fritidshus.


Dags att ta semester

Att fira semester eller ta en långhelg i semesterbostad eller stuga kan vara en fantastisk möjlighet att slappna av och komma bort från vardagen på. Söker du efter att hålla en utvilande semester så är det en enkel lösning att hyra sommarhus eller stuga, och varför inte i vackra Krokom.


Typer av semesterbostäder

Semesterbostäder kan se ut på tusen olika sätt. Det kan handla om allt från semesterlägenheter och villor, till små stugor. Detta ger goda chanser att kunna hitta just precis det du letar efter för tillfället. Några semesterboenden ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Några bostadsrättsägare hyr också ut boende under kort tid, bland annat under sommaren. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en avslappande semester i Krokom i ett mysigt semesterhus är inom räckhåll!

Semesterboenden kan man dessutom hyra för en kortare period, vilket möjliggör många kortare semestrar och förlängda helger under året.


Sökning på semesterbostäder

Du kan enkelt precisera hur din semesterbostad ska vara, om du vill ha altan. Du kan även välja sökfunktionen för att definiera om du vill vara nära skogsområde eller vatten. Alla har olika önskemål på vilken typ av fritidsbostad som man söker efter, mycket beroende på vem man ska tillbringa semestern tillsammans med.

Ska du resa bort med barnen, vännerna eller med din käresta? Här kan du finna både små romantiska stugor, sportstugor för den äventyrslystne och påkostade lantställen för dem som kräver mer lyx.

Krokom har ett stort utbud av semesterbostäder, med många trevliga utflykter för barnen, just i närheten av många fritidshus, och semesteraktiviteter, året om.

MEN om olyckan slår till, vädret slår om eller barnen blir sjuka, så har vi hela tipslistan på bloggen för hur du kan aktivera barnen och ändå njuta av semestern.


Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta hyresvärden rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktupplysningar till alla uthyrarna och har stor chans att få hyra sin drömstuga just i den period man önskar.


Få information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin semesterbostad får man spännande objekt tillskickade varje dag eller vecka via e-post, utan att behöva lyfta ett finger.

Lycka till!

Support
Blogg