stugor | Ockelbo kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Ockelbo
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Hyr en stuga i Ockelbo!

Här finner du alla tillgängliga semesterbostäder i Ockelbo, utan att behöva söka runt på alla möjliga söksidor! BostadsPortal samlar alla lediga hyresbostadsannonser på ett ställe, även semesterbostäder som stugor och fritidshus.


Dags att ta ledigt

Att fira semester eller ta en långhelg i semesterbostad eller stuga kan vara en fantastisk möjlighet att slappna av och komma bort från vardagen på. Letar du efter att hålla en skön semester så är det en enkel lösning att hyra semesterbostad; eller stuga, och varför inte i vackra Ockelbo.


Former för semesterbostäder

Semesterbostäder kan se ut på tusen olika sätt. Det kan vara allt från semesterlägenheter och villor, till små stugor. Detta gör det möjligt att kunna finna just precis det du letar efter för tillfället. Några semesterbostäder ägs av privatpersoner, medan andra ägs av förmedlare och stugbyar. Några bostadsrättsägare hyr också ut boende under kort tid, bland annat under sommaren. Dessutom så finns det ofta möjlighet att boka in sig på vandrarhem om man hellre vill det. Möjligheterna för en minnesvärd semester i Ockelbo i ett mysigt semesterboende är inom räckhåll!

Semesterbostäder kan man dessutom hyra för en kortare hyresperiod, vilket ger möjlighet för många kortare semestrar och förlängda helger under året.


Sökning på semesterbostäder

Du kan enkelt definiera hur din stuga ska se ut, om du vill ha altan. Du kan även välja sökfunktionen för att definiera om du vill vara nära skogsområde eller vatten. Alla har olika preferenser på vilken typ av fritidsbostad som man söker efter, mycket beroende på vem man ska spendera semestern tillsammans med.

Ska du resa bort med barnen, kompisgänget eller med ditt hjärtas utkorade? Här kan du finna både små romantiska stugor, sportstugor för den äventyrslystne och påkostade lantställen för dem som kräver mer bekvämligheter.

Ockelbo har ett stort utbud av semesterbostäder, med många trevliga utflykter för barnen, just i närheten av många fritidshus, och semesteraktiviteter, året om.

MEN om olyckan slår till, vädret slår om eller barnen blir sjuka, så har vi hela tipslistan på bloggen för hur du kan aktivera barnen och ändå njuta av semestern.


Kontakta uthyrare av semesterbostäder

För att bli bland de första med att kontakta hyresvärden rekommenderar vi att man köper ett HittaBostadsPaket. Då får man tillgång till kontaktinformation till alla hyresvärdarna och har stor chans att få hyra sin drömbostad just i den period man önskar.


Få information om nya annonser med semesterbostäder

Med vårt bevakningsmail som kan användas till att söka fram en fin stuga får man spännande objekt tillskickade varje dag eller vecka per mail, utan att göra något.

Lycka till!

Support
Blogg