hyresbostäder Täby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Täby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Täby

I Täby kommun finns ett varierat utbud av bostäder med höga boendekvaliteter. Välj mellan att bo centralt i Täby eller naturskönt nära vattnet. Oavsett vilken del av Täby du väljer så har du alltid nära till allt; såväl grönområden, vatten som stadskänslan. Här hittar du också två av Sveriges största småbåtshamnar. Gå in på BostadsPortal.se och se hur många lediga boenden det finns just i nu i Täby kommun.

Täby kommun ligger cirka två mil norr om Stockholm, nära skärgården, innerstaden och Arlanda. Kommunen är väldigt populär och sedan 1948 har antalet invånare mer än femdubblats. Kommunen har dock kvar sin ursprungliga prägel, med flera orörda grönområden runt knuten. Föreningslivet är stort och rymmer bland annat många idrottsklubbar. Täby erbjuder ett stort och varierat urval av kulturaktiviteter året om. I Täby är det inte bara nära till ett levande naturliv utan också till historia och kulturevenemang.

Vill du bo tät på hästar och vill du uppleva pulsen som en tävlingsdag på galoppbanan ger, så är Täby det helt riktiga stället för dig. Varje år arrangerar Täby Galopp ca 100 tävlingsdagar och 400 lopp.

Täby kallas också Runriket. Detta då Täbys historia går långt tillbaka och området är det mest runstens rikaste i hela Sverige. Många av de 37 runristningar som finns i trakten vittnar om vikingarnas liv och leverne och två av de mest omtalade är Estrid och hennes barnbarn Jarlabanke. Estrid var en av 1000-talets mäktigaste kvinnor i Täby- och Vallentunatrakten. Hon var farmor till storbonden Jarlabanke– en bondehövding som sade sig ”äga hela Täby”. Hennes släktingar reste många runstenar och hon var den första kristna kvinnan. Hon överlevde två makar och fick 10 barn.

Nyttiga länkar i Täby

Täby Galopp Om Täby kommun (Wikipedia)
Täby kommun Täby Centrum
Support
Blogg