hyresbostäder Lidingö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lidingö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Lidingö

Vill du bo på en ö, granne med Sveriges huvudstad, så är Lidingö kommun något för dig! Här har du otroligt vackra naturområden som bland annat omfattar naturreservat, forngravar och lövskogslund. Lidingö har även en egen skärgård, Björkskär, utanför Sandhamn i Stockholms skärgård.

Hitta din nya bostad på BostadsPortal.se och hittar du inget som passar dig ännu så byggs det för fullt på det nya området Dalénum. Det är ett gammalt industriområde som kommer att bebyggas med 1000 nya lägenheter och minst lika många arbetsplatser. De första bostäderna kan bli inflyttningsklara i 2012.
Här i Lidingö kommun finns också en hel del hus av äldre årgång, t.ex. Bo gård som är en fest- och möteslokal med en spännande historia som går tillbaka till yngre järnåldern. Den räknas som den äldsta gården på Lidingö. Lokalen har väggmålningar, kakelugnar i rokoko- och gustaviansk stil och inredning tillverkad efter förebilder från sent 1770-tal. Sedan 1940-talet ägs gården av Lidingö stad. Lidingö har en unik blandning av gammalt och nytt och för att bevara denna unika blandning är vissa byggnader och naturområden skyddade.
Vill du studera på Lidingö folkhögskola så ta en titt på BostadPortal.se och se om du hittar något lämpligt studentboende.

Nyttiga Länkar - Lidingö

Lidingö stad Om Lidingö (Wikipedia)
Studentum.se Lidingöloppet
Support
Blogg