hyresbostäder | Huddinge kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Huddinge
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Bo i Huddinge

Letar du bostad i Huddinge? Här finner du hela urvalet av lediga hyresbostäder, lägenheter och hus. Huddinge kommun ligger på halvön Södertörn söder om Stockholm och har ett rikt kultur- och fritidsliv och en fantastisk natur. Här har vi fifty-fifty av öppna landskap, sjöar och skogar och berg. Faktiskt är en tredjedel av kommunens yta skyddad som naturreservat. Väljer du att bo i Huddinge får du både natur och city på samma gång, goda kommunikationer och närhet till Storstockholms modernaste och högsta alpina backe. Du kan enkelt följa nya annonser för lägenheter i Huddinge på  genom att gilla vår Facebook-sida.

Det finns förstås moderna lägenheter i kommunen men Huddinge är känd för sina många fina äldre gårdar, som är värda ett besök. T.ex. Länna Gård, Juringe Gård eller Ågesta Gård. Nästan alla ligger på historisk mark med minst 1 000-åriga gravfält i närheten. Du finner enkelt alla hyresbostäder i form av hus och stugor i Huddinge på Facebook. Är det i stället nära till shopping som lockar när du ska finna en ny hyresbostad, så har Huddinge Skandinaviens största handelsområde, Kungens kurva, med 15 miljoner besökare per år. Här ligger även en av världens största IKEA butiker, den påstås faktiskt vara den allra första (förtuom den i Älmhult förstås).

Sommartid är badtid, så vill du bo nära till vatten så är Huddinges perfekt, med sina sjöar och breda utbud av badställen. Antingen du föredrar långa stränder eller klippor, livfullt eller stilla, påklätt eller naturist – välj själv. Har du hund så finns det faktiskt även två hundbadplatser!
 

Nyttiga länkar - Huddinge

Huddinge kommun Om Huddinge (Wikipedia)
Huddinge komvux Kungens Kurva (shoppingcenter)
Lediga rum i Huddinge Lediga 3:or i Huddinge
Support
Blogg