hyresbostäder Haninge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Haninge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
7 valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Bo i Haninge

Vill du bo i Haninge finns det många möjligheter till att finna en bostad nära naturen men inte allt för långt bort från city. Välj mellan sju kommundelar, alla med sin särprägel, miljö och historia. Här har du den unika kombinationen och konstrasten mellan sjö och land. Faktiskt består en tredjedel av Haninge kommuns yta av skärgård och utöver det finns här en av de största orörda skogarna utanför fjällkedjan. Här ligger även Tyresta Nationalpark och naturreservat, med totalt 4 700 hektar mark och är en möjligheternas oas för som trivs i det fria. I kommunen finns också inte mindre än 250 olika fågelarter!

Med sina 2 000 hästar är Haninge en av Sveriges häst tätaste kommuner och här finns till och med hästbyar som erbjuder både boende, stallplats och ridbana inom området. Därtill finns i kommunen gott om träningsslingor och även ett antal trav- och fälttävlansbanor av hög nationell klass. På Fors Gård ligger en av Stockholmsregionens största islandshästgårdar, så Haninge är ett paradis för hästälskare. För dem som inte är till de fyrbenta så finns här många högklassiga golfbanorna och Haninge har inte mindre än fem golfklubbar och sex golfbanor att erbjuda.

Sedan länge har Haninge satsat på att erbjuda en rik och varierande utbildning på alla nivåer, från förskola och upp till gymnasium med många specialinriktningar och för fortsatta studier erbjuds såväl KY-utbildningar som högskolestudier vid KTH. Så vill du hitta en hyresbostad inför dina studier, så ta en titt på BostadsPortal.se och se hur många lediga studentlägenheter du hittar!

Nyttiga Länkar - Haninge

Haninge kommun Om Haninge (Wikipedia)
Centrum Vux i Haninge Haninge Centrum (shoppingcenter)
Lediga 1:or i Haninge Lediga rum i Haninge
Support
Blogg